Theatrale verbeelding

Neem vrijblijvend contact op

Theatrale verbeelding

Elke project ervaar ik als een reis die ik samen met mijn opdrachtgever maak. Soms is dat een gezellig ritje waarbij u en uw gasten op de achterbank kunt genieten van het uitzicht. En soms is het een intensieve en avontuurlijk reis waarbij we samen een creatief traject afleggen op zoek naar antwoorden op de vraag : Welk verhaal willen we vertellen en hoe gaan we dat doen ?

Samen met talloze creatieve partners uit binnen- en buitenland denk en doe ik mee in het proces en de uitvoering van grote en kleine projecten voor een publiek variërend van twee mensen – een huwelijks aanzoek in een Marokkaanse Khaima tent – tot een voorstelling- voor 12.000 man publiek in de Ziggo Dome. En of het nu om improvisatie theater gaat of een Pop-up museum, om een theatrale opening van een kantoor of een circus theater voorstelling, op de uitvoering kunt u met een goed gevoel zeggen : Kijk dit zijn wij!

Van verbinding naar brainstorm naar een beeld naar een idee naar een project : Inhoud met Humor door middel van Theater met een verhaal wat tegelijk oprecht en leuk is en vooral Connected ! ‘.

Neem voor informatie gerust contact op met mij.

Van verbinding naar brainstorm naar een beeld naar een idee naar een project : Inhoud met Humor door middel van Theater met een verhaal wat tegelijk oprecht en leuk is en vooral ‘ Connected ! ‘.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial